Hondenstrand Langevelderslag, Noordwijk (Zuid-Holland)

In de zomer is het vaak lastig om overdag lekker los met je hond op het strand te lopen. Gelukkig is dit op het hondenstrand van Noordwijk geen probleem. Hier zijn honden hier het hele jaar door de hele dag welkom om lekker te kunnen spelen, zwemmen en ravotten. Onze hond heeft zich hier uitstekend vermaakt. Het hondenstrand in Noordwijk is een aanrader!

Wandelroutes op het hondenstrand Noordwijk

Op het strand zijn geen routes aangegeven, maar je kunt er een flinke wandeling maken, voordat je weer in een aanlijngebied komt. Als je exact wilt weten tot waar de honden los mogen lopen, kun je hier kijken.

Mogen honden loslopen bij Langevelderslag in Noordwijk?

Honden mogen het hele jaar lekker loslopen, rennen, spelen, ravotten en zwemmen op het hondenstrand Langevelderslag in Noordwijk. 

Parkeren bij het hondenstrand Langevelderslag in Noordwijk  (Zuid-Holland)

Je kunt je auto (betaald) parkeren. Navigatie: Langevelderslag 20 in Noordwijk. Je komt dan uit bij een groot parkeerterrein. Een dagkaart kost € 5,- maar je kunt er ook 1 of 2 uur parkeren. Hoewel het een grote parkeerplaats is, kan het hier op een warme dag best druk zijn met auto's.

Horecagelegenheid bij Langevelderslag

Er zijn meerdere horecagelegenheden en gezellige terrasjes waar honden ook welkom zijn. Wij hebben lekker in het zonnetje bij St(r)andplaats Nederzandt aan de koffie en thee gezeten, waar we een smaakvol huisgemaakt stukje boterkoek bij kregen. Voor de honden stonden er drinkbakken met water klaar. St(r)andplaats Nederzandt is het hele jaar geopend.


Mocht je naar het hondenstrand in Noordwijk gaan:  

Meer wandelroutes en losloopgebieden met de hond?

Ben je op zoek naar meer leuke wandel- en hondenlosloopgebieden? Alle routes die ik gelopen heb en leuk zijn om naar toe te gaan, kun je hier vinden.Dit wandelgebied is in mei 2023 voor het laatst door ons bezocht.