Boswachterij Noordwijk / Hollands Duin, Noordwijk (Zuid-Holland)

Er is een mooi en best groot hondenlosloopgebied is Hollands Duin / Boswachterij Noordwijk. De natuur is hier prachtig. Er zijn goede verharde wandelpaden, waardoor het ook goed begaanbaar is met rolstoelen en wandelwagens. Een deel van de route loopt vlak langs een fietspad. Dit hebben wij niet als een nadeel ervaren, maar ik kan me voorstellen dat als je nog een jonge enthousiaste hond hebt, je hem op dit stuk beter even aan kunt lijnen. Buiten dit is het heerlijk wandelen in het hondenlosloopgebied van Boswachterij Noordwijk.

Wandelroutes bij hondenlosloopgebied in Boswachterij Noordwijk

Er is een wandelroute in het hondenlosloopgebied vanaf de Northgodreef (volg de rode pijlen), dit is ongeveer een uur lopen en een prachtige route! De honden mogen hier overal los, mits onder appèl. Op een gegeven moment kom je een bordje tegen 'honden aan de lijn', hier ga je niet in, want hier begint het aanlijngebied.

Mogen honden loslopen bij Boswachterij Noordwijk?

Honden mogen niet overal loslopen in Boswachterij Noordwijk. Er is een losloopgebied speciaal voor honden. Hier mogen honden het hele jaar loslopen, mits onder appèl. In het overige gebied moeten de honden aan de lijn.

Parkeren bij het hondenlosloopgebied in Noordwijk (Zuid-Holland)

Je kunt je auto (betaald) parkeren. Navigatie: Northgodreef in Noordwijk. Parkeren kan op de parkeerplekken langs de weg. In de wijk mag je alleen kort parkeren. Een dagkaart kost € 5,- maar je kunt er ook 1 of 2 uur parkeren. 

Horecagelegenheid bij het hondenlosloopgebied Boswachterij Noordwijk

Op de route zijn we geen horecagelegenheid tegen gekomen, maar je kunt natuurlijk altijd wat lekkers meenemen voor een gezellige picknick of in Noordwijk een leuke eetgelegenheid zoeken ;-)


Mocht je naar Noordwijk gaan: Heel veel wandelplezier!

 

Meer wandelroutes en losloopgebieden met de hond?

Ben je op zoek naar meer leuke wandel- en hondenlosloopgebieden? Alle routes die ik gelopen heb en leuk zijn om naar toe te gaan, kun je hier vinden.Dit wandelgebied is in juni 2022 voor het laatst door ons bezocht.