Hondenspeelpark Diepsmeerpark, Oudkarspel (Noord-Holland)

In Oudkarspel in Noord-Holland is een leuke hondenspeelplaats. Honden mogen hier lekker los en kunnen er heerlijk zwemmen. Er zijn o.a. rioolbuizen gelegd in een heuveltje waar de honden lekker doorheen en overheen kunnen. Kortom, genoeg voor een hoop speelplezier. Honden mogen niet overal loslopen. Dit staat duidelijk aangegeven met bordjes. Toen wij er waren was het net geopend, maar wij zijn enthousiast!

Wandelroute in het Diepsmeerpark

Het Diepsmeerpark is een klein park. Zolang je op de paden blijft, kun je een rondje lopen en kom je weer terug bij de parkeerplaats. Een rondje is ongeveer een half uurtje. Het is hier vaak gezellig druk met honden.

 

Mogen honden loslopen in het Diepsmeerpark in Oudkarspel?

Er is een losloopgebied (hondenspeelpark) voor honden ingericht waar honden lekker los mogen. Het overige gedeelte geldt een aanlijnplicht. Dit staat duidelijk aangegeven op de bordjes.

Parkeren bij het hondenspeelpark Diepsmeerpark in Oudkarspel

Je kunt je auto gratis parkeren op de parkeerplaats aan de Hopmansweg in Oudkarspel. 

Horecagelegenheid in het Diepsmeerpark, Noord-Holland

Er staat diverse bankjes om lekker op uit te rusten en/of wat te eten of drinken in het Diepsmeerpark. Ga je liever naar een restaurantje om een terrasje te pakken? Dan is dan is Strandpaviljoen El Chiringuito niet ver van het Diepsmeerpark vandaan. Navigatieadres: Klaregroetweg 3. 

Iets verder zit Restaurant Lovers & Hunters, wat ook erg leuk is. Navigatie adres: Nauertogt 28 in Noord-Scharwoude. Beide restaurants zijn niet altijd geopend, dus kijk voor de zekerheid even op de website om teleurstelling te voorkomen. 


Mocht je bij het Diepsmeerpark gaan wandelen met de hond: Heel veel wandelplezier!Ook leuk om te gaan wandelen met je hond in de buurt zijn losloopgebied het Vlasgat en het Geestmerambacht in Noord-Scharwoude.

Meer wandelroutes en losloopgebieden met de hond?

Ben je op zoek naar meer leuke wandel- en hondenlosloopgebieden? Alle routes die wij gelopen hebben en leuk zijn om naar toe te gaan, kun je hier vinden.


In losloopgebieden mogen honden loslopen, mits onder appel.
Dit wandelgebied is in maart 2024 voor het laatst door ons bezocht.