Puppytraining, een goede start voor u en uw pup!

Voor pups vanaf 9 weken, die hun 2e Parvo inenting hebben gehad.

Op dit moment zitten de groepslessen helaas vol. Er zijn nog wel plekjes vrij om een puppycursus met thuisbegeleiding te volgen. Het voordeel van deze cursus is dat u uw pup in uw eigen vertrouwde omgeving kunt socialiseren en trainen, met als doel gedragsproblemen in de toekomst te voorkomen. 

   

  In de puppycursus gaat het voornamelijk om het leren begrijpen van uw hond en op een positieve manier leren samenwerken. Spel en positieve beloning staan centraal voor een goede band tussen u en uw hond. We trainen op een volledig omheind terrein en de groep bestaat uit maximaal 4 cursisten, dus er is volop ruimte voor individuele aandacht en begeleiding. Positieve training en spel zijn belangrijke onderdelen in de puppycursussen.

  Tijdens deze cursus legt u de basis tussen een vrolijke en gehoorzame hond en een maatje voor het leven

  Puppycursus groepstraining

  Ontwikkelen, ontdekken, samen leren en samenwerken.

  Een pup moet uiteraard nog van alles leren, want alles is nieuw. We gaan in de puppylessen onder andere aandacht besteden aan:

  • Wandelen zonder te trekken
  • Hier komen
  • De basisoefeningen, zoals: zit, lig, staan, naast
  • Fun: Samen spelen en plezier hebben! 
  • Theorie
  • Er is elke les gelegenheid om vragen te stellen

  De puppycursus bestaat uit 6 lessen van ca. 40 minuten bedraagt € 145,-.

  Meer informatie over de puppy trainingen?

  Wilt u meer informatie over de cursus of toch liever met een puppycoach aan de slag? Stuur dan een e-mail naar Hondentrainingen Spelen met Honden of vul het onderstaande formulier in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op. Alvast bedankt!