Aanmelden suppen

Leuk dat u zich aan aanmeldt om te suppen met uw hond! U kunt het onderstaande formulier invullen en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op voor een startdatum en tijd.

Kledingadvies tijdens het suppen

Gemakkelijk zittende kleding die nat mag worden is het beste. Hardloopkleding of luchtige sportkleding voldoet vaak erg goed. Verder kun je waterschoenen dragen of oude gympen die nat mogen worden, maar je kunt ook met blote voeten op de sup. Je kunt beter geen zware wandelschoenen dragen. En vergeet je bij mooi weer niet in te smeren met zonnebrand!

Wat neem je mee voor de hond?

Een tuigje voor je hond is het prettigst, want je hond uit het water trekken aan een halsbandje is niet prettig en kan de hond blesseren. Daarnaast is de hond met een tuig om beter te sturen als hij in het water ligt. Als je een zwemvest voor je hond hebt, is dit ook goed om aan te trekken. Verder neem je natuurlijk super lekkere beloningsvoertjes voor je hond mee of iets anders waarmee jij je hond een goede beloning kunt geven.

Sommige honden kunnen het suppen spannend vinden, we bouwen de les dus rustig op, zodat het voor de hond ook een fijne ervaring wordt. Indien u iemand anders aanmeld graag invullen of hij/zij kan zwemmen.

Bij het inschrijven voor een cursus, hondentraining of gedragsbegeleiding gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Het is goed om de algemene voorwaarden vooraf door te lezen. De algemene voorwaarden kunt u onderaan deze pagina downloaden.

Bij regen/wind/kou gaat het suppen niet door.