Bij Hondentrainingen Spelen met Honden kun je in de zomermaanden terecht voor een unieke ervaring suppen met je hond met één op één begeleiding op een extra stabiel honden supboard. Bij suppen met je hond draait het om vertrouwen en een goede samenwerking tussen jou en je hond, waarin ik jullie zal begeleiden.

Kledingadvies tijdens het suppen

Gemakkelijk zittende kleding die nat mag worden is het beste. Hardloopkleding of luchtige sportkleding voldoet vaak erg goed. Verder kun je waterschoenen dragen of oude gympen die nat mogen worden, maar je kunt ook met blote voeten op de sup. Je kunt beter geen zware wandelschoenen dragen. En vergeet je bij mooi weer niet in te smeren met zonnebrand!

 

Wat neem je mee voor de hond?

Een tuigje voor je hond is het prettigst, want je hond uit het water trekken aan een halsbandje is niet prettig en kan de hond blesseren. Daarnaast is de hond met een tuig om beter te sturen als hij in het water ligt. Als je een zwemvest voor je hond hebt, is dit ook goed om aan te trekken.

Verder neem je natuurlijk super lekkere beloningsvoertjes voor je hond mee of iets anders waarmee jij je hond een goede beloning kunt geven. De voertjes kunnen nat worden, dus een tube met wat lekkers voor je hond kan ook handig zijn. 

Sommige honden kunnen het suppen of de supboard spannend vinden, we bouwen de les dus rustig op, zodat het voor de hond ook een fijne ervaring wordt. Suppen doen we alleen bij droog weer en niet teveel wind.


Suppen met je hond

Ontwikkelen, ontdekken, samen leren en samenwerken.

De suples bestaat uit: 

  • Privéles met één op één begeleiding
  • Les op een extra stabiel honden supboard
  • Onderweg probeer ik leuke foto's te maken, welke je (als ze gelukt zijn) digitaal ontvangt
  • Een unieke ervaring met je hond

De kosten voor deze privé suples bedraagt € 40,- per uur inclusief supmateriaal en wordt in Heerhugowaard gegeven.


Meer informatie over suples met je hond?

Vul het onderstaande formulier in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op. Alvast bedankt!

Op alle cursussen zijn algemene voorwaarden van toepassing.